Liity letkeään jengiimme!


Liity jäseneksiHinnat voimassa 30.9.2023 saakka

Esitietolomake

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Hinnasto

Näytä ajantasainen hinnasto.

Ohje

Täytä esitietolomake tiedoillasi ja lähetä se meille. Teemme esitietojesi pohjalta toivomasi sopimuksen valmiiksi, minkä jälkeen pyydämme sinua piipahtamaan kuntokeskuksella asiakaspalvelun aukioloaikoina, tai silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tapaamisen yhteydessä käymme sopimuksen ja sopimusehdot läpi, allekirjoitamme sopimuksen sekä esittelemme tilat sinulle, jotta sinun on mahdollisimman helppo aloittaa harjoittelu. Tervetuloa jäseneksi!

Tietosuoja-asetus (GDPR)


Kokeile yhden kerran ilmaiseksi!

Haluatko tutustua Kuntokeskus Korjaamon saliin tai hakea tuntumaan treenaukseen? Onko sinulla kaveri, joka voisi olla kiinnostunut kuntonsa kohottamisesta, mutta sali ei ole hänelle oikein tuttu paikka? Kuntokeskus Korjaamo tarjoaa ensimmäisen käyntikerran ilmaiseksi, sinulle, kaverillesi tai molemmille.

Kokeilla voit asiakaspalvelumme aukioloaikoina tai muulloin sovitusti. Tervetuloa!

Lue lisää


Sopimusehdot

AVAA ehdot (PDF)

Meillä käy maksuvälineinä:Marin vinkki

12 kuukauden jäsenyys on Kuntokeskus Korjaamon jäsenyyksistä edullisin ja siksi suosituin. Pitkäaikainen jäsenyys auttaa sinua myös sitoutumaan kuntoiluun. 12 kuukauden jäsenyyden ottaessasi saat käyttöösi myös tarjoamamme VIP-jäsenedut, olet automaattisesti mukana erilaisissa arvonnoissa ja saat ensimmäisenä tietoosi kuntokeskusta koskevat uutiset.


Mari on koulutettu Personal Trainer, ravintovalmentaja sekä toinen Kuntokeskus Korjaamon omistajista.