Ryhmässä rytinällä kuntoon


Ryhmäliikunta


Kesäterkut ryhmäliikuntalainen!!

Kesä on ollut kaikin puolin lämmin, ihana ja aurinkoinen. Luonnollisesti ulkoilma vetää puoleensa. Samoin ihan vaan chillailu ja kesästä nauttiminen, kukin tavallaan. 

Ihana nähdä sinua tunnilla, mutta ymmärrämme jos kesä vetää puoleensa. Pyydämmekin, että mikäli et pääsekään, perut varauksesi mahdollisimman ajoissa jotta tiedämme ajoissa toteutuuko tunti vai ei. --> Näin ohjaajamme saavat tiedon ajoissa ja hekin pääsevät suunnittelemaan muuta kesäillan tekemistä peruuntuneen tunnin tilalle. Harmittaa pitää ohjaajia odottelemassa mikäli tulijoita ei olekaan. Tai pahimmassa tapauksessa on ilmoittautuneita, mutta he eivät saavukaan tunnille. Eli kesällä saatamme perua illan tunnin jo päivällä mikäli ilmoittautuneiden määrä on alle minimirajan. 

Kiitos rakkaat <3


Hox! Muista ilmoittautua tunnille etukäteen ja perua paikkasi ajoissa jos et pääsekään. Tunti perutaan viimeistään tunti (1h) ennen alkua mikäli minimimäärä ilmoittautuneita ei toteudu. Kesätunnit saatetaan perua jo aikaisemmin päivällä mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi. Aamutunnit perutaan jo illalla mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Mahdollisesta peruuntumisesta lähetetään ilmoittautuneille viesti. 

 

Tunnit

Kaikki alla olevat tunnit eivät ole kalenterissa tällä hetkellä.

Retro

"Aina ehtii aloittaa"

Tunti aktiivisille senioreille, aloitteleville sekä muille matalan kynnyksen jumppaa kaipaaville. Jumppaa sekä oman kehon painolla että pienvälineillä rauhallisessa tahdissa, hyvässä seurassa. 

Kuntosali Circuit

Ohjattu kuntosalitunti max. 12 hlö ryhmässä. Tunnin sisältä vaihtelee viikoittain. Sopii kaikentasoisille. Loistava etenkin uusille kuntosalikävijöille påästä mukaan kuntosalimaailmaan. 

Pt- Group

Intensiivinen ohjattu kuntosalitunti jonka sisältö muuttuu viikoittain. Ryhmässä max 4hlö.  Mielellään jo salitaustaa omaaville treenaajille. 

Zumba®

Zumba on energinen lattarimusiikin sävyttämä koreografiallinen dancefitness tunti täynnä iloista ja positiivistä mieltä! Tarjolla on Zumba tunteja moneen makuun:

 • Zumba: Se aito ja alkuperäinen! Lattari musaa ja lanteet keinumaan salsan, reggaetonen, merenguen, cumbian ym tahdissa. Tuntia ohjataan käsimerkein ja vartalolla. 
 • Zumba Gold: Rauhallisempi versio Zumbasta. Sama rytmikäs musiikki tahdittaa tätäkin tuntia, mutta ilman tiukkoja käännöksiä ja hyppyjä. Sopii jokaiselle joka haluaa ottaa iisimmin, fiilistellä, on aloittamassa harrastusta sekä aktiivisille senioreille. Tuntia ohjataan käsimerkein ja puheella. 
 • Zumba Toning: Zumbatuntia tehostaa marakassimaiset tikut eli "sticksit. Ne rahisevat mukavasti liikkeen mukana tuoden rytmiä tekemiseen sekä tuovat lisähaastetta ylävartalon lihaksille muuten niin jalkapainoitteisessa tunnissa. Tuntia ohjataan käsimerkein ja puheella. Tkkuja löytyy kuntosalilta. 
 • Zumba Step: Tällä lattarirytmien täyttämällä tunnilla käytetään lisäksi step aerobic tunneilta tuttua koroketta eli steppilautaa. Tunti koostuu zumba tunneilta tutuksi tulleista tanssimuuveista, step aerobicin perusliikkeistä sekä fitnessliikeistä. Tunti on vahvasti alavartalopainotteinen. Tunnille voi osallistua myös ilman lautaa ja sitä ohjataan pääasiassa käsimerkein. 
 • Strong Nation: Zumba perheen "musta lammas" joka on täysverinen Hiit tunti eikä muistuta millään tavoin alkuperäistä zumbaa. Strongissa musiikki on tehty koreografiaa varten, tukemaan sitä, nostamaan tehot kattoon ja katosta läpi!

Les Mills

Kattavaan ryhmäliikuntatarjontaamme kuuluu myös suurta suosiota saavuttaneet, musiikin tahdissa tehtävät Les Mills -lajit. Harjoitukset ovat monipuolisia ja suunnattu eritasoisille liikkujille. Tarjonnastamme löytyy kaikkea aina intensiivisistä lihaskuntotreeneistä rauhallisempiin kehonhuoltoharjoituksiin.

Lihaskunto + Flex & Flex + Spinning

Tunnit pidetään peräkkäin ja limittäin.

 • Lihaskunto + Flex: Noin puolet tunnista lihaskuntoa pienvälineillä ja ilman jonka jälkeen Flex osuudessa avataan kehoa ja lisätään liikkuvuutta. 
 • Flex + Spinning: Yhteinen Flex -lämmittelyosuus edellisen tunnin kanssa jonka jälkeen siirrytään lopputunniksi ottamaan hiet pintaan polkemalla spinning- eli sisäpyöriä. 

Osallistu vain toiseen tai molempiin!

Aamuhiit ja Spinning & Gym

Aamuja energisöi Aamuhiit ja Spinning & Gym. 

 • Aamuhiit: Puolen tunnin aamunavaus. Hiit = High intensity interval training eli korkean intensiteetin intervalli tunti. 
 • Spinning & Gym: Otetaan hyvät lämmöt spinningpyörillä ja jatketaan kuntosalin puolella lihaskuntotreenillä. 

Lihaskuntotabata aka "Lihis"

Lihaskuntoa Tabata tyyliin välineillä ja ilman. Yksinkertaista ja supertehokasta! Sopii monenkuntoiselle sillä voit itse säädellä tahdin ja vastuksen annetun ajan sisällä. Korkeaenerginen seura on taattu!

HulaHula

Hauskasti ja tehokkaasti HulaHulaa!! Harjoitellaan painovanteilla itse hulaamista sekä tehdään lihaskuntoa vannetta hyväksikäyttäen. Tällä saadaan letkeät lantiot ja hiki virtaamaan!

RVP -Kiertoharjoittelu

Tavoite: Reisi-Vatsa-Pakara kuritus! Yhteinen lämmittely omassa tahdissa ja kiertoharjoitteluna välineillä ja ilman keskivartaloon kohdistuva lihaskuntotreeni. Ei koreografioita. Jälleen kerran, yksinkertaista mutta tehokasta!

Kehorentoutus - Mindfullness

Tunti aloitetaan joogalla ja sen jälkeen rentoutetaan keho ja mieli. Rentoutuminen purkaa stressiä ja kuormitusta ja tasapainottaa niiden vaikutuksia riippumatta siitä, mikä ne on aiheuttanut.

Step aerobic

Simppeli ja tehokas tunti koroketta eli steppilautaa käyttäen. Musiikin tahdissa liikutaan laudalla ja sen ympärillä. Yksinkertaisia koreografioita ja / tai liikesarjoja. Jätetään monimutkaiset koreografiakokonaisuudet hifistelijöille. 

Tunti sisltää yleensä myös lihaskuntoa joko koko vartalolle tai tietyille osille, kehonpainolla ja / tai pienvälineillä. Lue aina tarkempi tuntikuvaus kalenterista. 

Keppijumppa

Helppo ja tehokas tunti, joka sopii kaikille. Tunti sisältää monipuolisia lämmittely-, lihaskunto- ja tasapainoliikkeitä kepin kanssa. Auttaa etenkin vartalonhallinnan ja ryhdin parantamiseen.

Kenttätreeni

Toiminnallinen kenttätreeni urheilukentällä. Tunti alkaa kevyellä lämmittelyllä jonka jälkeen toiminnallinen osuus, jossa käytetään urheilukenttää hyödyksi. Toinen osuus painottuu enemmän hiit- tyyppiseen lihaskunto-osuuteen. Sopii kaikenikäisille ja kuntoisille.

MAXI - Korjaamo

MAXI Treeni on intensiivinen koko kehon Hiit -tyyppinen harjoitusohjelma. Kestävyysosio suoritetaan step-lautaa käyttäen (Huom. Helppo koreografia!) lihaskunto-osiossa hyödynnetään kehonpainoa.

Spinning

Yksinkertainen, tehokas ja turvallinen kestävyyskuntoa kohottava sisäpyöräilytunti. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat saada varman hien pintaan ja sykkeen kohoamaan hyvän musiikin ja tsemppauksen tahdittamana!

Pilates Health

PilatesHealth pohjautuu Joseph Pilateksen klassiseen liikesarjaan. Se lisää kehon liikkuvuutta ja hallintaa sekä vahvistaa syviä, kehoa ja liikettä tukevia lihaksia. 

FasciaMethod

FasciaMethod kehonhuoltotunti; Fascioiden eli lihaskalvojen näkökulmasta tehtyä kokonaisvaltaista ja toiminnallista koko kehon liikkuvuutta, liikehallintaa sekä lihasten täsmävenyttelyä ja -aktivointia. Liikkeitä tehdään rauhassa eri asennoissa seisten, polvilllaan, kontallaan ja maassa.

Fitball

Monipuolisesti lihaskuntoa kehittävä tunti, jossa hyödynnetään isoa jumppapalloa. Laji kehittää erityisesti keskivartalon syviä tukilihaksia. Tehokas tunti joka sopii kaikille.

Bailamama 4 Venus ja Squeeze 4 Venus

 • 4venus: 35% hikeä ja hauskoja mooveja! 40% tehotreeniä lantionpohjanlihaksille! 25% rentoutusta ja hyvää oloa! Bailamama 4Venus -tunnilla voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen 55minuutin liikuntaelämys kaikille naisille. Tunti koostuu lämmittelystä, helpoista sykettä nostattavista koreografioista, lihaskunto-osuudesta seisten ja lattialla sekä venyttelyistä. Liikkeet tehdään musiikin tahdissa.
 • Squeeze 4 Venus: Bailamama ja FasciaMethod yhdisti voimansa ja loi uuden Squeeze for Venus -tunnin. 30min lempeän tehokasta liikkuvuus- ja lihaskuntotreeniä naisille. Tunnilla aktivoidaan lantionpohjaa ja ryhtiä tukevia lihaksia. FasciaMethod -harjoitteet kiihdyttävät kehon nestekiertoa, rentouttavat lantionpohjaa ympäröiviä lihaksia ja näin helpotetaan lantionpohjan toimintaa. Teet myös päivittäisen suositusmäärän lantionpohjalihasharjoitteita.


Osallistu ryhmäliikuntaan

Osallistu mukaansatempaavaan ryhmäliikuntaan. Varaa paikkasi etukäteen, vapaita paikkoja on aina rajoitetusti.

Kirjaudu tästä 

Fitnessbookeriin & Ryhmäliikuntakalenteriin


HOX! Jos sinulla ei ole voimassa olevaa salikorttia ja osallistut ryhmäliikuntaan kertamaksulla asiakaspalvelun ulkopuolisella ajalla, ota mukaasi tasaraha käteistä kertakäyntimaksua varten.

Tsekkaa asiakaspalvelun aukioloajat tästä1+1=3

Yhdessä hauskempaa

Ryhmäliikuntatunnit ovat hauska ja tehokas tapa pitää kunnostaan huolta. Kunto nousee parhaiten parin kolmen käyntikerran tahdistaessa viikkoa. Pääset hyvin vauhtiin yhdistämällä lihaskuntoa kehittäviä tunteja aerobisiin liikuntatunteihin.


Ryhmäspinningissä hikoilet ja poltat kaloreita – hymyssä suin!